Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gentian Kreka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INCOMED

K91530017T
(Veprimtari marketingu, promovimi, studimi tregu në fushën mjekësore dhe farmaceutike. Import, eksport, tregtim me shumicë dhe e pakicë të produkteve mjekësore e farmaceutike. Veprimtari publikuese dhe pr)

Tiranë 34223237.24 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni