Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Isuf Canameti
Rezultate gjithsej: 1

MARJO - MONDI

L72203025F
(Import eksport me shumice dhe pakice, artikuj të ndryshëm industriale, bujqësor, ushqimor, materiale elektrike, ndërtimi, hidraulike, hidrosanitare të çdo lloji, blerje makineri e pajisje këmbimi, goma, )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni