Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klerxhi Xhafa
Rezultate gjithsej: 1

SHXH1 SH.P.K

L71931001D
(Ofrimi i sherbimeve fushen e ndertimit,hekurkthes, etj. Tregetim te materialeve te ndertimit me shumice e pakice , imoprt-eksport.Tregtim me shumice e pakice dhe import - eksport te: Mallra industriale, ushqimo)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni