Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Marjan Brraka
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

REAL COM

K12302006N
()

Tiranë 32280846 ALL

Electronic Integration Services

L61816007S
(Tregtim, instalim, konsulencë dhe mirëmbajtje e pajisjeve dhe sistemeve elektronike dhe që integrohen me programe apo softe të specializuara për zgjidhje të standardit industrial apo specifike të orientu)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni