Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Servet Kasa
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBITAL - CANON

J91524502R
(Prodhim i kompjuterave dhe aksesoreve te tyre, prodhim programesh te ndryshme dhe prodhim mobijlesh zyre, administrim i laboratorit dhe asistence teknike e prodhimeve te mesiperme, tregti me shumice e pakice i )

Durrës 6481664 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

REAL COM

K12302006N
()

Tiranë 32280846 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni