Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasil Jovani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KRONOS KONSTRUKSION

K41416033P
(Veprimtari për projektim dhe ndërtime e rikonstruksione të veprave industriale e sociale, banesash shumë katëshe dhe vilash, veprash urbane, rrugë e kanalizime, shërbime publike për panaire e ekspozita.)

Tiranë 35525725 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni