Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhemal Shkjau
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Besa 3-2006

K86728006J
(Tregtim me shumice e pakice, import-eksport i artikujve të ndryshëm industrial, ushqimore, konfeksione, bime medicinale; Materiale lende të pare dhe ndihmese të te gjitha llojeve të ndërtimeve, hidrosanit)

Shkodër 3560133 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni