Skip to content

TETRA SOLUTIONS (Ish CCS SOLUTIONS)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-01 07:47:02
JSON

NIPT: K72017027P
Administrator: Genci Likoskendaj
Objekti i Veprimtarisë: Krijim, zbatim, integrim te sistemeve te Informacionit dhe te Programeve Kompjuterike. Ndertim i sistemeve te komunikimit ne rrjete, import export tregti te pajisjeve dhe programeve ne fushen e teknologjise se Informacionit, si dhe te sigurise fizike apo kontrolli te aksesit, perfshire ato me perdorim te dyfishte. Konsulenca dhe mirembajtjeve te tyre. Krijim, organizim kurse profesionale, trajnime etj. Operim, zbatim, dhenie me qera e sistemeve dhe e pajisjeve te ndryshme informatike qe sherbejne per administrimin e operacioneve te ndermarrjeve, shitje ne/ internet, sisteme te parkimit, sisteme biletarie elektronike dhe te ngjashme
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/05/2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 162 125 576,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kompleksi KIKA 2, Rruga "Tish Daia", Kati 2 i Godines Nr.7, Njesia Bashkiake Nr.5

Adresa:
1. Tirane, Kashar, Autostrada Tirane Durres, km.8, magazine 1 kateshe, prane DHL ( International ) Albania Ltd

2. Tirane, Kompleksi KIKA 2, Rruga Tish Daia, kati 5 i godines nr.7, Njesia Bashkiake nr.5

3. Durres, Lagjia nr 3, Rruga Egnatia

4. Durres, Autoriteti Portual Durres, Lagja Nr.1, Rruga ''Tregtare''

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.07.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Raport per zmadhim kapitali date 14.10.2009
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit date 31.10.2010
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit date 25.11.2008
Vendim i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit te shoqerise date 06.04.2021
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit date 17.12.2012
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 57 902 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 8 934 958,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 25 019 223,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 73 892 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 14 359 248,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 23 336 220,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 994 617,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 53 266 357,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 23 579 617,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:263 465 122,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:235 768 940,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:274 314 509,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:289 751 335,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:271 068 546,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:354 582 331,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 248 302 342,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 334 324 053,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 224 387 086,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja