Skip to content

BNT ELECTRONICS

JSON

Tax Registration Number: J61817047D
Administrators: Jovan Bojdani
Scope: Në fushën e tregtisë do të kryejë, tregtimin dhe import eksportin e mallrave të ndryshëm si industriale e artikujve te ndryshëm në përgjithësi e veçanërisht elemente të ndryshme pajisje elektrike, mekanike. Montimin e prodhimin e elementeve të pajisjeve të ndryshme elektronike, elektroteknike, elektromekanike përfshirë kondicionerë, elektro - shtëpiake etj. Në fushën e ndërtimit, në fushën e Shërbimeve si dhe në fushën e telekomunikacionit.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.05.1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 270 000 000,00
Shares: 270 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Bulevardi Zhan D'ark, Nd.32, Hyrja 16, Kati 2, Ap.1, Tiranë

Address:
Tiranë, Automjet tip Peugeot, me targa TR 93 56 L Tiranë, Automjet tip Volkswagen CADDY, me targa TR 6023 U Tiranë Tiranë Tiranë Bulevardi '' Gjergj Fishta '', Kulla 1 Tiranë Tiranë Tiranë Njesia Bashkiake Nr.7, Bulevardi "Zhan D'Ark", Kulla III, Kati perdhe, Dyqani Nr.2 Korçë Korçe Korçë Lagja nr 7, Rruga 6 Deshmoret FIER, Lagjia "Kastriot", Rruga "Brigada e 11 Sulmuese", dyqani nr.6 Tiranë Tiranë Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 7, Bulevardi Zhan D'ark, Ndertesa Nr. 32, Kulla III, Kati i pare Nr. 16. (servis) Tiranë Tiranë Tiranë Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati i ri 7 katësh i shoqerise LK&CTD, per magazine Tiranë Tiranë Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 7, Bulevardi Zhan D'ark, Ndertesa Nr. 32, Kulla III, Kati i pare Nr. 4. (magazine) Tiranë, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Jordan Misja, Magazina me Zone Kadastrale 8330, Nr.pasurie 6/348 Shkodër, Lagjja Qemal Stafa, Bulevardi Zogu i Pare, prapa pallati nr. 1111, majtas njesi vegla auto, djathtas njesi kepuce

Telephone:
0682029370

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 194 801 704,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 71 455 698,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 82 081 024,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 69 378 707,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 083 047 548,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 502 934 382,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015