Skip to content

VASAA 

JSON

Tax Registration Number: J62903470T
Administrators: Aleksandër Vasili
Scope: Import-eksport të mallrave industriale të llojeve të ndryshme, pjesë ndërrimi për makineri e pajisje, lëndë të para industriale kimike dhe tregtimin e tyre me shumicë dhe pakicë, projektim dhe zbatim të rrjetave dhe kabinave shpërndarëse elektrike të TU dhe të mesëm, impianteve dhe sistemeve të alarmit, citofonisë, ndriçimit, kondicionimit, aparaturave të ndryshme elektrike dhe mirëmbajtja e tyre, tregtim materialesh elektrike dhe sipërmarrje. Import eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektronike, telekomunikacionit, It, hidraulike, vegla pune, industrial, kulturore, sportiv, impiante të ndryshme industriale, bujqësore, kimikate, pajisje të karakterit publik, industrial, kulturor, sportiv, impiante të ndryshme kondicionimi ngrohje ftohje, mjete bujqësore, lëndë drusore. Tregtim të automjeteve me goma me zinxhirë të tipave të ndryshme, pjesë këmbimi të automjeteve të ndryshme, vajra lubrifikant. Tregtim të automjeteve me goma me zinxhirë të tipave të ndryshme, pjesë këmbimi të automjeteve të ndryshme, vajra lubrifikant. Tregtim të pajisjeve, transformatorëve, elektromotorëve, elektropompave, riparim dhe servise të pajisjeve hidroteknike, transformator, elektromotor, motor, elektropompa. Tregtim të 2 pajisjeve elektoshtëpiake. Ndërtim objektesh, punime ndërtimore, mirëmbajtje objektesh, lyerje, suvatim, punime gipsi, materiale inerte. Import eksport litar çeliku. Mirëmbajtje, riparime, rinovime në fushën e automatikes, industriale për elektrovinxha portuale. Materiale të ndryshme për ujësjellës. Riparime shërbime për produkte të IT-s etj.
Other Trade Names: VASAA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.12.1995
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 7 100 000,00
Shares: 7 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tiranë, Automjeti me targë AA 751 CU Tiranë, Automjeti me targë TR 0858 L Tiranë, Automjeti me targë AA 368 LA, Tiranë Automjeti me targë AA 829 FU
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
FIER L. KRYENGRITJA E FIERIT

Address:
Tiranë Rruga Arkitekt Kasemi, Pallati Nr. 261. Tiranë Bulevardi Bajram Curri, Pallati Amfora Tiranë Kashar Mëzez Mëzez, godine 1-katëshe prane Petcor International.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 5 570 101,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 244 121,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 689 821,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 500 502,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:52 595 271,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 63 481 269,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015