Skip to content

ALBLI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-02 14:38:45
JSON

Tax Registration Number: J63112654D
Administrators: Endrit Zeqaj
Scope: Punime dheu, murature betoni e betonarmeje të zakonshme, punime shembjesh. Ndërtime shembjesh. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore e kompletimi me instalimet e nevojshme për to. Punime restaurimi. Ndërtime vepra arti rrugore e hekurudhore. Ndërtime ujësjellësa, kanalizime, impiante vaditëse. Punime meremetimi, shërbimi e bojatisje në popull. Transport mallrash për nevojet e veta dhe të të tretëve. Prodhim, grumbullim, seleksionim, amballazhim, përpunim, shit - blerje, import - eksport të produkteve bujqësore. Tregtim dhe montim të paisjeve dhe akesorëve për ambjentet frigoriferike. Ndërtim sera diellore, tregtim dhe kompletim të paisjeve akesorëve për to.
Other Trade Names: ALBLI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.12.1994
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjja Apollonia, Rruga Jakov Mile, Pallati Bega 07, Kati i 9, Hyrja 1.

Telephone:
0682235858

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.10.2019
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 185 049,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 153 888,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 273 999,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 211 186,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 376 362,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 530 236,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -1 901 431,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 1 150 093,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 185 900,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:37 518 182,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:25 352 123,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:11 099 910,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:25 695 222,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 31 506 297,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 21 913 344,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 13 403 411,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 31 742 001,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 11 320 086,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala