Skip to content

HITO 94 

JSON

Tax Registration Number: J69102206O
Administrators: Arben Hodo
Scope: Ndërtim të objekteve civile, industriale, turistike, punime dheu, hidraulike, ujësjellës, kanalizime, punime topografike, veprimtari projektuese, preventivuse, inxhinierike, prodhim të materialeve inerte, të materialeve të natyrës ndërtimore, studim dhe hartim projektesh, prodhim dhe shitje të materialeve të ndërtimit, shitje materiale ndërtimi kryesisht granil, inerte, parafabrikate, etj. Ndërtim hidrocentralesh, prodhim të energjisë elektrike nga hidrocentralet, nga fuqia e erës dhe nga rrezatimi diellor. Financimi, ndërtimi, vënia në pune, prodhimi, furnizimi, transferimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike. Rehabilitim, rikonstruksion, mirëmbajtje të objekteve muzeale, fetare, objekte të trashëgimisë kulturore e historike me vlera të veçanta arkitekturë të kategorive të ndryshme.
Other Trade Names: HITO 94
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14.10.1994
District: Gjirokastër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 800 000,00
Shares: 480
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Përmet, Automjet tip Kamion vetshkarkues, marka Man me targa AA 203 JL Gjirokastër Përmet Përmet Automjet tip kamion vetshkarkues, marka Mercedes-Benz me targa PR 2160 B Gjirokastër Përmet Përmet Përmet, Automjet tip Kamion betoniere, marka Iveco Magirus me targa AA 066 LN Gjirokastër Përmet Përmet Përmet, Automjet tip Kamion prese-betoniere, marka Iveco Magirus me targa AA 270 JH
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
KELCYRE Lagjja e Re

Telephone:
81322189

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -2 674 513,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 715 235,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 996 306,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 321 865,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:17 892 164,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 47 413 413,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015