Skip to content

FLONDI KONSTRUKSION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-11-14 10:43:22
JSON

Tax Registration Number: J74818819M
Administrators: Dhimosten Lako
Scope: Tregti me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit, import-eksport të të gjithë artikujve, transport mallrash, ndërtim objekteve civile industriale turistike
Other Trade Names: FLONDI- KONSTRUKSION
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 25.02.1998
District: Sarandë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
Lagjja Nr. 1, Sarandë, Vlorë

Telephone:
692060518

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 160 351,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 414 109,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 922 525,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 837 182,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 8 284 923,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 16 252 824,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 15 697 732,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 10 459 721,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 16 433 355,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 2 053 069,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2006: 8 780 382,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:17 394 681,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:22 243 721,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 54 820 469,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 12 960 538,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 87 120 441,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 177 130 231,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 175 999 186,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2009: 139 404 018,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2008: 153 402 714,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2007: 135 720 447,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2006: 125 303 647,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016