Skip to content

ALB - KONSTRUKSION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: J76705049N
Administrators: Ejell Radohina
Scope: Ndërtime civile, industriale, punime restaurimi, prodhim dhe tregtim i materialeve të ndërtimit, punime hidraulike.
Other Trade Names: ALB - KONSTRUKSION
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 12.05.1994
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 38 909 281,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Shkoder Shkoder SHKODER Renault targa AA 641 KJ Shkoder POSTRIBE MES SH 8741 E, Kamion, ngjyre e bardhe Shkoder POSTRIBE MES SH 6607 E, Kamion, ngjyre e verdhe+gri Shkoder POSTRIBE MES SH 7342 D, RTV, ngjyre e verdhe Shkoder POSTRIBE MES SH 3267 E, Kamion, ngjyre e kuqe Shkoder POSTRIBE MES AA 349 KR, Kamion, ngjyre e bardhe Shkoder POSTRIBE MES AA 713 FO, Autoveture Ford, ngjyre gr
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
Changes
Address:

Seat:
POSTRIBE MES Rruga Nacionale Mes-Shkoder, godine 1-kateshe, nr pasurie 1/1, zona kadastrale 1545

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 372 126,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 8 630 783,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 038 887,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 6 149 489,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 4 800 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:441 897 310,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:131 808 713,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 60 244 464,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016