Skip to content

MEDFAU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: J93610823R
Administrators: Shkëlqim Verdha
Scope: Import export tregti të artikujve elektronike e industriale, asistence teknike në fushën e elektronikes, pajisjeve mjekësore e elektrike. Tregti të konsumablave medicinale. Import dhe tregtim medikamentesh me shumice. Shitje me pakice të artikujve elektronike, industriale, pajisjeve mjekësore etj.
Other Trade Names: MEDFAU
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 25.11.1999
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 208 000 000,00
Shares: 208 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.C - Prodhimi i barnave
Changes
Address:

Seat:
KAVAJE LAGJA 5

Address:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, Dyqani nr.4 Tirane Tirane TIRANE Rruga "Mihal Duri", Nr.17/5. Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, Dyqani nr.3 me sip 66.3 m2, dhe Dyqani nr.4 me sip 88.7 m2 (Magazine)

Email address:
m.thoma@medfau.com

Telephone:
692066905

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 166 750 260,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 158 590 051,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 22 429 828,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 29 298 317,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:602 419 957,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:724 199 883,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 260 810 851,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016