Skip to content

"E N I"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: J94808408R
Administrators: File Ahmatos
Scope: Fusha e ndërtimeve, tregti materiale ndërtimi shumicë pakicë, konsulenca, hartime skica planimetrike, tarracime terrenesh, rikonstruksione.
Other Trade Names: "E N I"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 06.05.1999
District: Lushnje
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
LUSHNJE Lagjja Skender Libohova, Rruga Lutfi Bano, vile private.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 5 193 833,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 769 049,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -2 453 672,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -952 458,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -1 726 685,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:63 919 866,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:37 686 735,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 17 117 640,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016