Skip to content

JODY-KOMPANY

JSON

Tax Registration Number: J94824803M
Administrators: Simon Çipa
Scope: Ndërtim, tregti e përgjithshme import eksport etj. Prodhim asfalto betoni dhe Emulsioni bituminoz (prajmer).
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.10.1997
District: Sarandë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 53 644 835,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1 - Për ndikimin në mjedis
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
VRION Zona Industriale,prane Kontrollit te Automjeteve.

Telephone:
0692094007

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 7 861 882,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 7 576 329,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 5 790 808,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 5 665 946,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:111 767 507,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 94 717 808,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015