Skip to content

BEQIRI 

JSON

Tax Registration Number: J98624801V
Administrators: Neim Beqiraj
Scope: Projektime dhe zbatime në fushën e ndërtimit, godina e objekte civile e ekonomike, rruge -ura vepra arti. Prodhime materiale ndërtimi, inerte, tulla, blloqe etj. Tregtim materialesh, pajisje dhe makineri ndërtimi import-eksport. Punime ndërtimi dhe rikonstruksioni në hekurudhe, tregtim automjetesh etj. Prodhime asfalt beton prodhime pusetash dhe tumbino me diametra të ndryshme etj.
Other Trade Names: BEQIRI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 24.10.1999
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
FIER Lagjja 15 Tetori, rruga Todi Shkurta, pallati 10 katësh me nr-47/2, kati i dyte.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 8 233 395,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 7 389 148,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 323 502,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:88 574 214,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 99 550 552,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015