Skip to content

STE-LA 2000 

JSON

Tax Registration Number: K12518401O
Administrators: Gjergji Stefanidhi
Scope: Projektim dhe ndërtim të objekteve.
Other Trade Names: STE- LA 2000
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.05.2000
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 114 000,00
Shares: 4 114
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
FIER Lagjja Sheq i Madh,Ndermarja "Arberia", rruga Teodor Muzaka, zone kadastrale nr-3981 numer pasurie 50/1.

Email address:
stela2000shpk@yahoo.com

Telephone:
692021260

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 775 522,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 285 891,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 304 375,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 5 453 014,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:28 175 168,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 31 940 823,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015