Skip to content

ATLANTIK 3
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-27 10:19:30
JSON

Tax Registration Number: K22218003V
Administrators: Shpresa Hoxha
Scope: Import-Eksport Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të kancelarisë, shkollore, industriale, ushqimore, pajisje zyrash;Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit;Tregtim, prodhim të detergjenteve dhe kozmetike. Shërbime ndërhyrëse higjeno shëndetësore(dizenfiktimi, deratizimi, dizensektimi). Administrim m godinash industriale, civile qendra tregtare etj. Shërbim pastrimi I të gjitha ambienteve private dhe shtetërore. Shërbim I Mirëmbajtjeve kompjuterike printimi dhe fotokopje. Shërbim Katering. Prodhim dhe tregtim të produkteve të tekstileve dhe konfeksione të ndryshme. Tregtim të materialeve hidraulike dhe Elektrike Hidrosanitare dhe materialeve të nderimit. Punime dhe shërbime topografike. Shërbim Korrieri, shërbim postar. Tregtim dhe shërbim Alkool, alkool etilik, materiale mjekësore, ilaçe etj. Tregtim dhe shërbim kimikatesh të ndryshme për dezinfektimin e ujit të pijshëm. Tregtim dhe shërbime të pajisjeve profesionale për hotele, bare, restorante, etj. Shërbim akomodimi dhe trajtim ushqimor të delegacioneve etj.
Other Trade Names: ATLANTIK 3
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 23.09.2002
District: Vorë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 16 210 000,00
Shares: 16 210
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Assets: Tirane Kashar YZBERISH Automjet me targe AA 113 JE Tirane Vore VORE Automjeti me targe AA 806 RH Tirane Kashar YZBERISH Automjet Furgon Benz me targe TR 9602 R
Status: aktiv
License(s): II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Changes
Address:

Seat:
VORE Autostrada Tirane - Durres, Km. 10, Rruga dytesore Vore - Albania

Address:
Tirane Kashar YZBERISH Pallati perballe Misto Mame, Kati perdhe, Seksioni 2, Shkalla 2, Yzberish,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 330 172,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 383 602,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 738 604,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 252 540,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 969 358,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:75 386 341,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:56 747 285,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 68 059 501,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016