Skip to content

AMADEUS TRAWELL AND TOURS 

JSON

Tax Registration Number: K31528061N
Administrators: Enkela Sollaku
Scope: Në fushën e transportit ajror, detar, tokësor, agjenci për shitjen e biletave ajrore dhe të shoqërive ajrore, detare, tokësore, në fushën e turizmit. Agjent i transferimit të parave me dhe për llogari të subjektit financiar jo banke, zyre këmbimi valutor.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 06.06.2001
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2 500 000,00
Shares: 2 500
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Muhamet Gjollesha, Qendra Tregtare ‘’Tirana Ring Center’’, Kati 2, Dyqani (AMADEUS).

Address:
NIKEL Fshati Rinas,zyrë brenda 2 Aeroportit,kati 1.

Telephone:
0682062130

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 981 482,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 006 175,00