Skip to content

ODISEA TRAVEL & TOURS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-27 10:19:30
JSON

Tax Registration Number: K31611085A
Administrators: Saimir Tresa
Scope: Aktivitet në fushën e turizmit dhe të udhëtimeve të transportit turistik. Organizimin e udhëtimeve dhe pushimeve individuale ose kolektive dhe ndërmjetësimin për shitjen e produktit turistik në të gjithë format e tij. Shërbime që mund të ofrohen në rastin e udhëtimeve dhe pushimeve si Rezervimi i vendeve të fjetjes në njësite akomoduese turistike, Rezervimi i vendeve, mjetet e transportit turistike, vënia në dispozicion me qira pjesore ose totale e këtyre mjeteve, porositja e ushqimit në restorante turistike, Shërbime që lidhen me pritjen e turisteve, si, Organizimi i vizitave në qytete muze, monumente historike - kulturore, natyre etj, Shërbime guide dhe i përkthyesve etj. Dhënie informacioni për udhëtimet, turizëm, objekte sociale - kulturore etj. Ndërmjetësim me shitësit kryesore të produktit turistik ( tur - operatoret).
Other Trade Names: ODISEA TRAVEL & TOURS
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 28.10.1997
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: aktiv
License(s): VIII.5 - Agjenci udhëtimi
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Bulevardi Bajram Curri, Ndertesa 118, Hyrja 4, Apartamenti 3, Kodi Postar 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 006 359,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 572 753,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 047 572,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 964 900,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:275 178 275,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:47 722 163,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 3 940 720,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016