Skip to content

I.D.K - KONSTRUKSION

JSON

Tax Registration Number: K51408016J
Administrators: Gramos Dalipi
Scope: Mirëmbajtje e sinjalistikës rrugore, import-eksport. Aktivitet Në fushën e ndërtimit (Ndërtimet civile dhe industriale, rikonstruksione dhe mirëmbajtje civile, industriale etj. ) rruge, autostrada, mbikalime, hekurudhe, tramvaje, metro, punime nëntokësore, ura e vepra arti. Rrjete inxhinierike për ujësjellës, gazsjellës linja tensioni të lartë e të ulet, telefoni, ndriçim, punime të inxhinierisë së mjedisit etj.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.06.2004
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 22 000 000,00
Shares: 22 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Autostrada Tiranë-Durrës, Km.12, Rruga Zaja, Koder Berxulle, Nr.Pasurie 1014/3, ZK.1167

Address:
Tiranë, Kamion Scania 113 H, me targë TR 3485 T. Korçë Bulgarec Bulgarec Lagjja Periferike, rruga Korçe-Bilisht, km 2 Berat Çorovode Çorovodë Aksi Rrugor Potom-Çorovode-Poliçan-Berat Diber Burrel BURREL Aksi Rrugor Burrel-Rreshen Korçë Korçe Korçë Aksi Rrugor Korçe-Vithkuq Tiranë Tiranë Tiranë Kamion Volvo Targa AA 230 NB Tiranë Kavajë Kavajë Aksi Rrugor Rrogozhinë-Kavajë Tiranë Tiranë Tiranë Kamionçine Mercedes Benz Targa TR 7649 P Tiranë, TR 5992 R Kukës BAJRAM CURRI BAJRAM CURRI Aksi Rrugor Bajram CurriValbone LUSHNJE, Aksi Rrugor Lushnje-FierSeman-Roskovec Tiranë, Automjet Kamion Benz me targë AA 786 BR Tiranë, Aksi Rrugor Tiranë-Elbasan Shkodër Koplik KOPLIK Aksi Rrugor Hani Hotit-Tamare Tiranë, Kamion Man me targë: AA 985 NB Tiranë Tiranë Tiranë Kamioncine tip Mercedes Benz 711 D, me targë TR 2156 S. VORE , Kamioncine Mercedes Benz me targa AA 852 OZ Tiranë, TR 4934 R Shkodër Koplik KOPLIK Aksi Rrugor Boge-Qafe Thore Korçë Pogradec POGRADEC Aksi rrugor Dogane Qafe ThaneKapshtic VORE , Kamion Mercedes Benz me targa AA 851 OZ

Telephone:
321355

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 158 258 097,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 20 085 955,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 7 818 539,43
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 20 613 742,06
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:573 315 205,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 189 851 174,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015