Skip to content

GENIUS SHPK

JSON

Tax Registration Number: K63121801C
Administrators: Besnik Çullhaj
Scope: Ne fushen e shendetesise si qender diagnostikuese mjeksore, sherbim mjekesor pediatrik, kirurgji, ORL, okulisti, kardiologji etj, laborator klinik biokimik, etj. Qender kurative mjeksore, trajtimi i mjeteve te transportit per kujdesin shendetesor, import eksport me shumice e pakice depo farmaceutike dhe farmaci, aparatura dentare dhe aksesoret e tyre, trajnim, servis, mirembajtje, profilaksi te te gjithe aparaturave mjeksore, per laboratorekimike, biologjike, transport mallrash e pasagjeresh. Sherbime nderhyrese higjeno sanitare (deratizim,desifektim , desiinsektim).Blerje dhe shitje pajisje mjeksore, blerje dhe shitje kite, reagente, materiale mjeksore.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 2004
District: Tiranë
Country:
Initial Capital: 60 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Number of Board Members: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
KAVAJE Lagjja Nr.3, Rruga Jurgen Trade, Laboratori perballe ish Spitalit

Address:
Tirane Kavaje KAVAJE Lagjja Nr.3, Rruga Qazim Kariqi Laboratori perballe Spitalit te Qytetit Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Pallati nr.2R, Kati -1 (Magazine) Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, rruga e Kavajes, palllati nr.2R, kati 2

Telephone:
0692059208

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 15 574 272,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 25 850 167,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 18 656 178,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 20 704 063,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:156 008 784,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 145 072 934,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015