Skip to content

"ENEA" SHPK

JSON

Tax Registration Number: K73220801B
Administrators: Vullnet Dedja
Scope: Veprimtari dhe investime ndërtimore, tregti karburanti, vajra lubrifikante, tregti, eksport-import, me pakicë e mallrave industrial, ushqimore, bujqësore, blegtorale, elektro - shtëpiake, elektronike, materiale ndërtimi. Tregti me shumicë dhe pakicë dyer, lëndë të para për prodhimin e mobilieve. Tregti të lëndëve të para, materialeve, makinerive për industrinë e lehte, ushqimore. Transport kombëtar dhe ndërkombëtar, tokësor, detar, edhe për të tretë. Sinjalist. Pastrim, gjelbërim, sinjalistike horizontal dhe vertikal. Bar-kafe, restorant.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.05.2007
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Luz i vogel, Iveco fiat, ngjyre gri e errët, me targë AA 905 IR Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Luz i vogel, Iveco magirus, ngjyre gri, me targë AA 105 CK Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Kamion Volvo, ngjyre e bardhe , me targë AA 302 LX
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
LUZ I VOGEL Luz vogel,Vorrozen,rruga Kavajë-Rrogozhinë,ndertese 2 katëshe, kati 1,me zone kadastrale nr 3817,nr pasurie18/110,vol 17,fq 29

Address:
Tiranë Luz i vogel VORROZEN Godine private,2- katëshe,prane qendres

Telephone:
0692054450

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 558 912,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 866 429,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 129 534,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 817 322,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:9 003 205,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 7 720 736,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015