Skip to content

"LEKA - 2007"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 13:47:25
JSON

Tax Registration Number: K77929501L
Administrators: Luigj Leka
Scope: Tregtim me shumice e pakice te artikujve ushqimore,industrial,materiale ndertimi,elekektrike,paisje hidrosanitare, paisje elektroshtepiake,etj.prodhimin dhe tregtimin e inerteve dhe materiale ndertimij,ne fushen e sherbimeve kumunale,pastrimit etj.Ndertime,civile,idustriale,bujqesore,turistike ,ujesjellesa dhe kanaliizime. Hoteleri,turizem, hapje agjensi turistike,agjensi spedicionare,imobilare. Transport te mallrave dhe pasagjereve brenda dhe jashte vendit. Tregtim automjetesh dhe pjese kembimi. Tregtim makineri, pajisje dhe materiale per mbrojtjen e mjedisit. Tregtim pjese kembimi per automjete. Riparim automjetesh. Grumbullim, transport, riciklim dhe asgjesim mbetje urbane dhe parkim automjetesh. Sherbimi katering.
Other Trade Names: "LEKA - 2007"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14.05.2007
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 200 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Lezhe, Shengjin, Fshati Ishull-Lezhe, superstrada Lezhe-Tirane, km 4, Godina me nr. pasurie 131/44, zona kadastrale nr. 1986

Telephone:
021525077; 0682081887

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 718 818,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 18 932 094,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 13 759 249,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 11 791 504,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 7 569 305,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:37 330 760,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:47 140 190,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 14 069 912,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016