Skip to content

NOVAMAT

JSON

Tax Registration Number: K81615002O
Administrators: Mehmet Krasniqi
Scope: Investime në energjetike, telekomunikacione, makineri, mallrat e ndryshëm. Import-eksport, bateri industrial, radiator baterish e produkte të tjera elektrike për industri e energjetike. Import-Eksport produkte dhe shërbime si dhe konsulenca dhe trajnime në industrinë e rende si energjetika, hidraulika dhe trajtimi i ujërave, miniera, hidrokarburet, teknologjia e prodhimit dhe tregtimin e energjisë elektrike.
Other Trade Names: NOVAMAT
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.03.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 300 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Ismail Qemali, Pallati Samos Tower, Nr. 41, Ap. 9.2

Address:
Tiranë TR 5318 U

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 15 524 831,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 910 393,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 391 249,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 353 443,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:193 427 267,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 99 352 224,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015