Skip to content

SUHA ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-05 13:36:50
JSON

Tax Registration Number: K82005014R
Administrators: Bardhyl Cano
Scope: Financimin, projektimin, ndërtimin, vënien në punë, administrimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e Hidrocentralit SUHA 2.
Other Trade Names: SUHA ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 31.07.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Karburanti pranë Lidhjes së Shkrimtarëve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (07.05.2019)
Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (07.05.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala