Skip to content

ENERGY PLUS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-05-25 10:17:49
JSON

Tax Registration Number: K91928002U
Administrators: Sokol Meqemeja
Scope: Ndërtimi mbi lumin Luma në rrethin e Kukësit të hidrocentralit "Pobreg" operimi dhe transferimi i hidrocentralit tek Autoriteti Kontraktues, duke përfshirë financimin, ndërtimin, vënien në punë, prodhimin, furnizimin, transmetimin, shpërndarjen, eksportimin dhe shitjen e energjisë elektrike të përfituar.
Other Trade Names: ENERGY PLUS
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 25.07.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): M - License ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike
MC - License ne aktivitetin e Tregetimit te Energjise Elektrike
LM - License per Prodhimin e Energjise Elektrike
XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Elbasanit, vila nr. 71

Address:
Kukës, Shtiqen, Uzina e Bakrit, Rexhepaj, komuna Shtiqen, Kukës

Email address:
info@ffenergydevelopment.com

Telephone:
355 4 22 35 634 355; 4 22 59 205

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 120 400 565,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 102 998 134,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 68 231 155,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 20 086 543,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 887 444,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -4 597 276,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 586 098,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 373 957,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:265 823 813,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:332 710 741,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:278 460 612,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 266 109 365,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 141 652 328,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 42 280 023,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 44 605 444,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 5 801 199,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.Lala