Skip to content

NISHOVA - ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-06-15 10:46:15
JSON

Tax Registration Number: K99631401M
Administrators: Isidoro Rebato
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve Nishova 1 dhe Nishova 2 tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike, në zbatim të kontratës së Konçesionit me Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës.
Other Trade Names: NISHOVA - ENERGY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 08.10.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 700 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Themistokli Gërmenji, pallati Ambasador 1, kati I

Address:
Berat, Bogovë, NISHOVAJ, Nishovë, pranë urës së fshatit Jaupas

Telephone:
0693318901

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -12 312 689,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 285 150,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -6 408 986,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -3 495 614,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 723 386,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -1 837 316,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -412 037,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -11 338 233,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:2 668 341,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:10 795 111,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:215 312,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 20 895 878,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 37 748 714,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.Lala