Skip to content

AE KARDHIQ
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-06-15 10:46:15
JSON

Tax Registration Number: L12212015O
Administrators: Arian Tartari
Scope: Financimin, projektimin, ndërtimin, vënien në punë, administrimin, mirëmbajtjen e hidrocentraleve, Kaparjel, Zhulat, Kardhiq, Rehove, Lapidar dhe Cepunë dhe transferimi i tyre në përfundim të kontratës nga konçensionari të Autoriteti Kontraktues konform kushteve dhe afateve të kësaj kontrate.
Other Trade Names: AE KARDHIQ
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 03.10.2011
District: Gjirokastër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Legal Cases: Më datë 12.09.2018, me kërkesë të administratorit Arian Tartari, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.
Changes
Address:

Seat:
Gjirokastër, Cepo, CEPUN, Fshati Cepun, Gjirokastër

Telephone:
0692049541

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -13 960,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -202 730,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -546 635,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -412 300,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -900 125,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -960 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -210 000,00
Worked By : A.Lala