Skip to content

Besnik Meçi

JSON

Tax Registration Number: L12407012R
Administrators:
Scope: Autoservis. Tregti me pakicë të pjesëve të këmbimit. AC servis (kondicionerë). Tregtimin e të gjitha llojeve të mallrave, materialeve, bateri, lubrifikant, makineri, pajisje elektrike, mekanike, mjekësore, industriale, gjenerator, transformator, etj. Tregtim mallra ushqimore, produkte pastrimi, pajisje e materiale didaktike, kancelarie, laboratorike e shërbime për to. Transport mallrash dhe njerëzish. Ndërtim, riparim, rikonstruksion banesash, rruge, etj. Supervizion, punime konstruksioni
Other Trade Names: DBD GRUP
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 07.12.2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
KASHAR, Autostrada Tiranë-Durrës, Km.5,Godine nje katëshe perballe QTU-se.

Telephone:
0662005050

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014