Skip to content

TOWER

JSON

Tax Registration Number: L21717003H
Administrators: Irdi Kulla
Scope: Projektim, mbikëqyrje, kolaudim, vlerësim të pasurive të paluajtshme, konsulencë dhe asistencë teknike, juridike e ekonomike të projekteve, tenderave, kontratave, etj. në fushën e ndërtimit dhe infrastrukturës.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.05.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.2, rruga Fadil Rada, pallati Daniela, shkalla 2, kati 3, apartamenti 9, nr.pasurie 6/544+2-P

Telephone:
0694058048

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 935 300,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 933 572,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 746 156,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 183 114,32
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:6 252 757,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 8 199 669,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015