Skip to content

A.K.M

JSON

Tax Registration Number: L22301501A
Administrators: Mihal Shkëmbi
Scope: Studime, projektime, shpim-kërkim, për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme. Supervizion në fushën e shpimeve të ujit, naftës e gazit dhe mineraleve të dobishme. Kryerja e punimeve të gjeologjisë-inxhinjerike si pilotime, perde të betonuara, qepje masivesh rrëshqitëse, parandalim të rrëshqitjeve masive etj. Projektim dhe zbatim të veprave ujësjellës, ujë maresë dhe të vaditjes. Studime gjeologjiko inxhinierike për rruge të të llojeve si dhe ndërtime sociale të të gjitha llojeve. Konsulencë në fushën e shpimit për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme si dhe punimeve gjeologjike-inxhinjerike dhe kërkimeve.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.10.2012
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: RRASHBULL ARAPAJ Bote uji dhe materiale, Kamioncin me targë DR 6709 E Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Kamionçine tip Mercedes Benz me targa AA 012 JS Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Autoveture tip Nissan Navara me targa AA 406 GB Durrës RRASHBULL ARAPAJ Fshati Arapaj, Autosonde me kompresor ajri Magirus Deutz me targë ACMT66 Durrës RRASHBULL RRASHBULL Autosonde per shpim per uje gjeologjike , pusesh dhe me kompresor , kamion me targë DR 8549 E 14.
Status: Aktiv
License(s): III.7.B - Shpues profesionist për ujë
Changes
Address:

Seat:
RRASHBULL ARAPAJ Durrës, Fshati Arapa

Telephone:
0692089140

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 811 412,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 121 062,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:21 623 726,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 5 808 161,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015