Skip to content

EAGLE CONS (Ish EGLENTI, Ish 2-Binjaket)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-03-04 08:13:27
JSON

Tax Registration Number: L28405201R
Administrators: Ilir Martini
Scope: Organizim ambientesh per dite te rendesishme me te gjithe komponentet perberes. Tregetim i artikujve ushqimore te ndryshem, industriale,shitblerje bulmeti, prodhim dhe tregetim te materialeve te ndertimit, konfeksione, hidraulike, elektrike,artikuj brumi, bulmetrave, mobilerise, hotelerise me shumice e pakice.Prodhim dhe tregetim i lendes djegese(gaz i lenget per ngrohje dhe gatim, solar) me Pakice, perdorim I lendeve djegese. Ndertime civile dhe ekonomike, rrugore, hekurudhore, detare, veprash arti, hidraulike, restaurimi, impiante, teknologjike,, etj.... Per realizimin e e objektit dhe te qellimeve te saj Shoqeria mund te zhvilloj cdo lloj aktiviteti industrial, tregtar, prodhimi apo keshillimi te konsideruara te dobishme dhe te nevojshme per qellimet e shoqerise.Thertore dhe Dyqan mishi.
Other Trade Names: EAGLE CONS
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 24.09.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Automjet me targë TR 4230 T
Tirane, Automjet me targë AA 112 FS
Tirane, Automjet me targë AA 845 DS
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga "Pjeter Budi", Nd.29, H3, Ap.14, Njesia Administrative nr.2, 1010

Address:
Tirane, Kamez, Lagjja Nr.1, Rruga Co-Plan, banesa Nr.14
Tirane, Kamez, Rruga Co-Plan, Lagja Nr.1, Banesa Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.03.2021
Statuti i shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 13 742 261,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 9 069 557,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 2 514 454,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 740 238,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 653 813,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 150 866,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 8 332 250,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 149 405,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:266 486 953,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:149 843 731,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:85 249 829,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:110 159 309,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:77 889 288,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 161 689 069,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 135 118 811,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 1 416 667,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala