Skip to content

KROI MBRET ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-07-06 14:47:11
JSON

Tax Registration Number: L29326401S
Administrators: Ergys Ismaili
Scope: Ndërtim-Operim dhe transferimi i hidrocentraleve Backa 1, Backa 2, Backa A, Backa B, tek Autoriteti Kontraktues ku përfshihen financimi, ndërtim vënia në punë, prodhim, furnizimi, transmetimi, shpërndarja dhe shitja e energjisë elektrike në zbatim të kontratës konçensionare nr. 1616/374 date 26-06-2012.
Other Trade Names: KROI MBRET ENERGJI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 20.07.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia bashkiake nr 7, rruga Frederik Shiroka, pallati i ri, shkalla C, kati 2

Telephone:
042420427

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -82 992,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -122 244,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -120 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -100 000,00
Worked By : A.Lala