Skip to content

NRB Engineering Studio

JSON

Tax Registration Number: L31804009R
Administrators: Nikolin Gjonaj
Scope: Konsulencë, mbikëqyrje dhe kolaudim të objekteve në ndërtim. Projektim objektesh civile, industriale e të infrastrukturës. Vlerësim të pasurive të paluajtshme, ndërtesa dhe toke truall.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.05.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia nr.7, Rruga "Shefqet Musaraj", Pallati nr. 52, Kati 7, Ap. 29 Tiranë. (Pas Universitetit Evropian)

Telephone:
0682097728

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 248 984,36