Skip to content

HEC QUKU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-07-06 14:47:11
JSON

Tax Registration Number: L32009001C
Administrators: Aida Hoxha
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e Hidrocentraleve "Quku 1" dhe "Quku 2" dhe transferimi i tyre nga Konçesionari tek Autoriteti Kontraktues, konform kushteve dhe afateve të Kontratës së Konçesionit.
Other Trade Names: HEC QUKU
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 06.08.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
X - Leje e integruar mjedisore
Legal Cases: I. Më datë 05.12.2016, me vendim të asamblesë së ortakëve, u miratua pezullimi i përkohshëm i aktivitetit për një afat të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv’ në “Pezulluar”.

II. Më datë 05.03.2018, me vendim të asamblesë së ortakëve, u miratua rifillimi i veprimtarisë së shoqërisë. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia bashkiake nr 7, rruga Ndre Mjeda, kompleksi rezidencial Magnet Struktura Eagle, hyrja e dytë, kati i parë, apartamenti 2011

Telephone:
0696913049

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala