Skip to content

HEC VERNIK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-07-06 14:47:11
JSON

Tax Registration Number: L32118018V
Administrators: Liljana Delia
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e Hidrocentralit "Vernik 1" & "Vernik 2", & "Vernik 3", & "Vernik 4", me vendndodhje në përroin e Qukut, dhe transferimin e tyre nga Konçesionari tek Autoriteti Kontraktues.
Other Trade Names: HEC VERNIK
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 12.09.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Abdyl Frashëri, Pallati 11/1, EGT Tower, Kati 5

Telephone:
0696013210

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -522 791,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -763 861,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -240 447,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -391 791,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -138 272,00
Worked By : A.Lala