Skip to content

MOTO-MANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-27 10:19:30
JSON

Tax Registration Number: L32203009T
Administrators: Albert Ballabani
Scope: Tregtim me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport te: a) motoçikleta, aksesore motoçikletash, bateri, vaj motoçikletash, biçikleta, aksesore biçikletash. b) të mallrave të ndryshme ushqimore, industrial, pije konfeksione, fruta perime, materiale ndërtimi e nënprodukteve të tyre, elektroshtepiake, prodhime bujqësore e blegtorale, orendi shtëpiake, mobilie, pajisje elektrike dhe elektronike, hidro sanitare, hidraulike, kinkaleri, kancelari zyre e shkolle, pjese këmbimi për auto, bateri, goma. Tregtim bimësh medicinale, eterovajore, plehrash e prodhime kimike, prodhime kozmetike dhe estetike. Import - eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve dhe pajisjeve dentare. Tregti me shumicë dhe pakicë të pajisjeve dhe furniturave mjekësore.
Other Trade Names: MOTO-MANIA; TechnoDental
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 01.10.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 5 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane Tirane TIRANE Fiat Doblo AA 156 GM Tirane Tirane TIRANE Furgon tip Fiat Doblo AA 498 CZ
Status: aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Kashar MEZEZ Rruga Dytesore, Autostrada TR-DR, Km.1, Rruga Demneri, Godina nr.1

Address:
Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Qemal Stafa, godine 1-kateshe nr 8

Telephone:
698570073

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 11 592 703,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 214 634,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 577 960,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 66 002,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:58 448 728,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:32 269 124,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 12 083 145,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016