Skip to content

Olta Sharra
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: L32517203Q
Administrators:
Scope: Tregtim mishi dhe nënprodukte të tij. Tregti me shumicë artikuj ushqimore. Tregti artikuj të ndryshëm industriale. Shërbim katering.
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 17.01.2013
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
ELBASAN Lagjja Haxhias, rruga Ismail Zyma, zona kadastrale 8525, objekti me numer pasurie A.

Telephone:
695618087

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 7 425 266,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 6 473 843,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 089 032,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:60 474 863,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:38 605 388,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 34 017 914,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016