Skip to content

Maliq Haka

JSON

Tax Registration Number: L32829201A
Administrators:
Scope: Tregtim të mallrave: ushqimore, elektrike, hidraulike, kancelari, ndërtim, pjesë këmbimi, materiale bujqësore. Rikonstruksione (ndërtesa, rruge, ujësjellës, kanale vaditëse dhe bonifikuese), gërmime, betonime. Ndërtime pritash lumore dhe mure mbajtëse. Tregtim mallrash të ndryshme industriale dhe detergjente. Instalime, riparime pajisjesh elektrike, elektronike, hidraulike. Shërbime, pastrime. Shërbim transporti mallrash të ndryshme. Shërbim siguracionesh të ndryshme. Shërbim riparim mjetesh. Prodhim dhe tregti të materialeve të buta.
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 29.04.2013
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
ELBASAN Lagjja Luigj Gurakuqi, hotel "SKAMPA", kati i 4-ert.

Telephone:
0692279805

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 471 863,00