Skip to content

Health & Light
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: L42231011L
Administrators: Erion Çela
Scope: Objekti i veprimtarisë se shoqërisë do të jete: Instalim, servis, asistence teknike për aparaturat elektromjekësore dhe materiale me përdorim mjekësor si dhe pajisje mjekësore për përdorim shtepiakë, tregtimi i tyre me shumicë dhe pakicë, import eksport. Importi - eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë i materiale dhe produkteve të ndriçimit. Objekti i veprimtarisë se shoqërisë mund të zgjerohet ose ndryshoje me vendim të ortakëve themelues të shoqërisë. Import eksport i motor gjeneratorëve e komponentëve të tyre, centrale të energjisë, motorrave me tere aplikimet e tyre, pajisje të rregullimit dhe stabilizimit të energjisë e tensionit, distribucion i materialeve elektrike për instalime dhe aplikime industriale e rezidenciale, të aparaturave të telekomunikacionit dhe aksesoreve për telekomi, gjeneratorë dhe pjese të ndryshme të gjeneratorit, materiale elektrike, montim dhe tregtim të centraleve të energjisë elektrike si dhe import e shitje-blerje të energjisë elektrike. etj.
Other Trade Names: Health & Light
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 30.10.2014
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr.10, Rruga Myslym Shyri, Pallati 46, Shkalla 5, kati 2, Apartamenti 43

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 30 345 863,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 15 701 849,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 989 017,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:122 165 571,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:57 901 741,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 430 000,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016