Skip to content

FAT GROUP

JSON

Tax Registration Number: L43428401V
Administrators: Anri Hoxhaj
Scope: Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport, montim, mirëmbajtje, servis për produkte dhe pajisje: Industriale, elektronike, elektrike, hidraulike, hidrosanitare, bujqësore, ndërtimi, mobilimi, laboratori mjekësor, bujqësor dhe industrial, lavanterie, kancelarie, si dhe produkteve për ujësjellës, pajisje kundër zjarrit, etj. Mobilimi i shkollave, universiteteve, zyrave porteve, aeroporteve, spitaleve, laboratorëve, burgjeve, hoteleve, sallave të konferencave, teatrove, stadiumeve, etj. Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport i detergjenteve të pastrimit, tekstileve dhe veshjeve për sigurinë në punë, reagjentëve dhe produkteve ushqimorë. Shërbime kateringu dhe kokteile.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.10.2014
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
FIER Lagjja Kongresi i Përmetit, rruga Adriatiku,godine 3-katëshe, kati 1, zona kadastrale 8532, nr pasurie 6/147

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 584 088,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 316 118,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:54 412 780,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 8 116 800,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015