Skip to content

AGE ERZEN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-16 15:34:14
JSON

Tax Registration Number: L51810011P
Administrators: Sadik Llapashtica
Scope: Aplikimi dhe marrja nga Qeveria Shqiptare i autorizimit për projektimin, ndërtimin dhe operimin e Hidrocentralit Erzen për prodhimin dhe shitjen e energjisë elektrike.
Other Trade Names: AGE ERZEN SHPK
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09.06.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: I. Më datë 03.02.2016, me vendim të ortakut të vetëm, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 13.05.2019, me anë të kërkesës Nr.13 Prot, u kërkua aktivizimi i veprimtarisë së shoqërisë. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Murat Toptani , Kulla e Eurocol, kati i 7-të

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -362 131,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -14 196,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -13 313,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -29 306,00
Worked By : A.Lala