Skip to content

Vilson Prifti
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-07 11:16:21
JSON

Tax Registration Number: L53912402L
Administrators:
Scope: Tregti artikuj ushqimore dhe të ndryshëm.
Other Trade Names: Vilson Prifti
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.03.2015
District: Fier
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
Fier, Divjakë, Lagjja numër 2, Rruga 20 Janari, banesa numër 95.

Telephone:
0693182826

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.09.2019
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 195 411,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 327 713,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 339 507,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 417 368,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:31 433 851,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:26 508 982,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:26 385 918,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:11 734 000,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala