Skip to content

BLAC ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 09:35:36
JSON

Tax Registration Number: L59024001B
Administrators: Përparim Përkeqi
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi mirëmbajtja e hidrocentralit Blac dhe transferimi i tij nga konçensionari tek autoriteti kontraktues në përfundim të afatit të kontratës se konçesionit.
Other Trade Names: BLAC ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 23.04.2015
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë, Rrëshen, Lagjja nr.1, Rruga Kryesore, Pallati nr.4, Kati 1, Zona Kadastrale 3224, Nr. Pasurie 2/117

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (21.01.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala