Skip to content

H.K HEC Grabova 2
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-18 11:57:06
JSON

Tax Registration Number: L72023004I
Administrators: Aurela Dollenga, Lulzim Kapllanaj
Scope: Ndërtimin, operimin dhe transferimin e hidrocentralit Grabovë 2 tek autoriteti kontraktor Ministria e Energjisë dhe Industrisë ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike.
Other Trade Names: H.K HEC Grabova 2
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 17.08.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: 1 Mashkull/1 Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar, Mëzez, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, Rruga Themistokli Gërmenji, Zona Kadastrale 2679, Godina me Nr Pasurie 22/14

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -1 580 122,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -1 906 548,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -2 991 693,00
Worked By : A.Lala