Skip to content

ELENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-01-25 10:48:44
JSON

Tax Registration Number: L73308201B
Administrators: Anila Doko
Scope: Vetëfinancim, Projektim, Ndërtim, Vënien në punë të Hidrocentralit Bushtrica 1. Administrimin, shfrytëzimin dhe mirëmbajtjen e hidrocentralit Bushtrica 1 dhe transferimin e tij në përfundim të kontratës tek autoriteti kontraktues. Tregtimi dhe shitja e energjisë elektrike.
Other Trade Names: ELENERGJI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 04.09.2017
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Katund i ri , pranë Doko shpk

Telephone:
0682075700

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (22.01.2019)
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2017)
Financial Information
Worked By : A.Lala