Skip to content

LEADD ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-06-15 10:46:15
JSON

Tax Registration Number: L77811202B
Administrators: Hiqmet Hyseni
Scope: Transferimi i hidrocentralit "Mgulle" me vendndodhje në lumin e Leproit të rrethit Kukës, tek Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, si autoritet kontraktor. Në objektin e veprimtarisë përfshihet operimi në fushën e energjisë elektrike, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike.
Other Trade Names: LEADD ENERGY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 13.03.2017
District: Kukës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 5 980 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Kukës, Njësia Administrative Malzi, Fshati Mgullë pranë HEC-it.

Email address:
hoget@hotmail.co.uk

Telephone:
0683417654

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala